Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:العرب نزدیک به عربستان سعودی نوشت: احیای اشتیاق برای امپراطوری عثمانی و توسعه طلبی آن، در کنار اینکه قهرمان سریال، عبدالحمید دوم است؛ نشان می دهد که این سریال، دارای محتوای سیاسی است.


 این رسانه عرب زبان ادامه داد: سریال های تاریخی ترکی سوار بر موج نبش تاریخ امپراطوری عثمانی و اظهار مزایای حکومت سلاطین شده و قصد دارند در ضمن هدفی سیاسی، آرزوی اردوغان برای بازپس گیری تصویر پادشاهی که بر مناطق گسترده ای حکومت می کند را به نحوی جلوه بخشیده و فکر خلافت را احیا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هنرمند معروف ترکی، بلونت اونال، قهرمان سریال «سلطان عبدالحمید دوم» اذعان می کند که این سریال دارای محتوای درامی سیاسی است؛ بویژه در مورد منطقه و جغرافیای ما.
اونال تصریح کرد:«ما در ابتدا نگران این بودیم که ایا این سریال مخاطب زیادی را به خود جذب خواهد کرد یا نه؛ که البته با استقبال گسترده ای در سرتاسر منطقه عربی، مواجه شدیم».
مشخص است که سریالهای ترکی با انتشار وسیع در سطح منطقه عربی، به دنبال ان است تا افکار مربوط به بازگشت خلافت و ضرورت وجود سلطانی قوی و عادل را در اذهان امت عرب تداعی کند، که قادر به کسب موفقیتهایی در مقابله با غرب است. بدین معنا، از احساس ناتوانی اعراب، در برابر قدرتهای بزرگ، برای تغذیه فکر بازگشت به گذشته عثمانی، استفاده می شود.
به نظر می رسد تصویر اردوغان در حالی که به دنبال رهبری و بازپس گیری هیبت سلاطین قدیم است، بن مایه اصلی افکار اغلب سریالهای ترکی است؛ بویژه آنکه امت عربی به دنبال یک قهرمان مسلمان هستند!
به گفته تحلیلگران، نفوذ فرهنگی ترکیه در منطقه عربی، جزء لاینفک سیاستهای دولت اردوغان است که به هر روشی، به دنبال دخالت در مسائل دولتهای عربی و اسلامی است.
رجب طیب اردوغان در مخیله خود، تصور می کند که قادر است بر تمام دولتهای عربی حکومت کند و با اینکه دولتهای عربی تمام اشکال بازگشت نفوذ قدیم عثمانی را رد می کنند، اما نظام ترکیه از تمام ابزارهای لازم برای گسترش نفوذ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خود در منطقه عربی استفاده می کند.
علاوه بر این، تحلیلگران هشدار می دهند که قدرت نرم ترکیه توانسته است در تفکر مخاطب عربی نفوذ کند و فیلمها و سریالها تاثیر بسیاری در جذب گردشگران عرب برای سفر به ترکیه، استفاده از کالاهای آن و همچنین، ترویج زبان ترکی، داشته اند. برچسب ها: العرب ، سریال‌های ترکی ، عثمانی

منبع: خرداد

کلیدواژه: العرب سریال های ترکی عثمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند پخت نان لواش به شیوه استانبولی

بازدید 8 نان لواش (به ارمنی: լավաշ؛ به ترکی آذربایجانی و ترکی استانبولی: lavaş‎؛ به کردی: nanê loş؛ به گرجی: ლავაში) یکی از نان‌های پرمصرف در گستره خاورمیانه از جمله ایران، ترکیه، عراق و سوریه است. این نان را در ایران لواش و در جمهوری ارمنستان لاواش می‌نامند. در گرجستان آن را «سومخوری لواشی» یعنی لواش ارمنی می‌خوانند. قدمت این آن را به دوره سومریان نسبت داده‌اند. فرآیند پخت نان لواش به شیوه استانبولی را می‌بینید.

دیگر خبرها

  • شریفی تخته گاز با فجر به دنبال صعود
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟
  • اردوغان: هدفمان مجبور کردن نتانیاهو به آتش بس است
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند
  • ترکیه کلیه فعالیت‌های تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد
  • فرآیند پخت نان لواش به شیوه استانبولی
  • شکست ائتلاف ضدایرانی
  • (عکس) استایل جالب بازیگر زن سریال «گاندو» در ترکیه